Γερεουδάκης: «Πιέσαμε και αντέξαμε στο παιχνίδι»

Η μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας έδωσε στην Εθνική Νεανίδων την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 και αύριο (22.00) απέναντι στην Ισλανδία θα παλέψει για την είσοδο της στον τελικό, κάτι το οποίο θα της εξασφαλίσει αυτόματα και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.




Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδακης μίλησε για την νέα επιτυχία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά. «Μπήκαμε φοβισμένα και νευρικά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τις Γερμανίδες να πάνε στα επιθετικά ριμπάουντ ώστε να έχουν δεύτερες ευκαιρίες για επίθεση. Πιέσαμε πολύ την αντίπαλο, αντέξαμε και τους κρατήσαμε κάτω από τους 50 πόντους. Αναγκάσαμε τη Γερμανία να ανοίξει την άμυνά της και από την άμυνα δημιουργήσαμε τις συνθήκες για την επίθεσή μας. Χάσαμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και τα υπόλοιπα τρία τα κερδίσαμε εμείς».

Αναφορικά με τον αυριανό ημιτελικό απέναντι στην Ισλανδία ανέφερε: «Η Ισλανδία είναι μια δύσκολη, αθλητική και σκληρή ομάδα που πιέζει σε όλο το γήπεδο. Οι παίκτριές μας πρέπει να είναι προσεκτικές και κάνουν αυτά θα αποφασίσουμε για να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό των αντιπάλων. Ο ρυθμός και τα αμυντικά ριμπάουντ θα δείξουν το αποτέλεσμα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια