Δύο αγώνες αύριο στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας για το τουρνουά προετοιμασίας της Εθνική Νέων Ανδρών- Τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Μία πιο... δυνατή γεύση από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πάρουν αύριο όσοι «ανηφορίσουν» προς το «Τάσος Καμπούρης».












Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες. Στις 5μ.μ. θα αναμετρηθούν Πορτογαλία-Μεγάλη Βρετανία και στις 7μ.μ. η Εθνική Νέων Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Εθνική Εφήβων.

Υπενθυμίζουμε πως και για τα δύο αυτά παιχνίδια η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία, 15-24/7) στοιχίζουν 5 ευρώ στην Α’ Φάση και 10 ευρώ στη Β’ Φάση στο «Τ. Καμπούρης» και 5 ευρώ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης στο «Μ. Μερκούρη».

Τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Ένα... καρέ ημερών έμεινε για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία, 15-24/7) στη Χαλκίδα.

Η ομάδα ετοιμάζεται και μαζί «προθερμαίνεται» και ο κόσμος της πόλης, που αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.

Τα εισιτήρια των αγώνων θα διατίθενται αντίστοιχα στα εκδοτήρια του κάθε γηπέδου («Τάσος Καμπούρης» και «Μελίνα Μερκούρη»). Για τους αγώνες στο «Τ. Καμπούρης» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ στην Α’ Φάση (15-20/7) και 10 ευρώ στη Β’ Φάση (22-24/7). Για τους αγώνες στο «Μ. Μερκούρη» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Με ένα εισιτήριο ένας φίλαθλος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης μέρας, στο συγκεκριμένο γήπεδο. Για τα παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι:

«Τ. Καμπούρης»: Στις 14/7 από τις 10.00 έως τις 20.00 και από τις 15/7 από τις 11.00 και μέχρι το τέλος των αγώνων

«Μ. Μερκούρη»: Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 15/7 και μια ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της ημέρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια