Αθλητές από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης μεταβατικής περιόδου του Αρη-Μπουσβάρος: «Πέρα του αναμενόμενου η ανταπόκριση»-Φωτορεπορτάζ

Το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης μεταβατικής περιόδου του Αρη, συνεχίζεται στο «Nick Galis Hall» και διανύει τη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα του.








Στο πρόγραμμα παίρνουν μέρος αθλητές (γεννηθέντες από το 1999 μέχρι το 2003), του Αρη, αλλά όχι μόνο. Το «Nick Galis Hall» φιλοξενεί και νεαρούς καλαθοσφαιριστές από την περιφέρεια. Το σχετικό κάλεσμα είχε μεγάλη ανταπόκριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το «παρών» στις προπονήσεις δίνουν αθλητές (μεταξύ άλλων) από τις Σέρρες, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, ακόμα και από τη Λευκάδα.

Την επίβλεψη των προπονήσεων έχουν οι κόουτς Δημήτρης Μπουσβάρος, Μιχάλης Τσάικος, Γιώργος Κατσικάρης, Παναγιώτης Τζιβάνης και Ελεάννα Μανουσαρίδου. Τουλάχιστον 35 αθλητές έχουν ακολουθήσει το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης μεταβατικής περιόδου, το οποίο θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 22/07 και καλούνται να το ακολουθήσουν, δωρεάν, όσοι νεαροί αθλητές επιθυμούν.

Ο επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος, Δημήτρης Μπουσβάρος, δήλωσε:

«Αρχικά η λογική ήταν να ξεκινήσαμε τη δουλειά με τα δικά μας παιδιά, σε κομμάτια του προγράμματος που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε στη διάρκεια της σεζόν. Σε βασικά στοιχεία, όπως η ντρίπλα, η πάσα, το σουτ, το παιχνίδι ένας εναντίον ενός, το ριμπάουντ και άλλα. Αποφασίσαμε να τρέξουμε κάπως διαφορετικά το πρόγραμμα και να κάνουν όλα τα παιδιά προπόνηση, με όλους τους κόουτς, προσθέτοντας και τον τομέα της ενδυνάμωσης. Έτσι, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τσάικου, Κατσικάρη, Τζιβάνη και Μανουσαρίδου. Η ανταπόκριση ήταν πέρα του αναμενόμενου, με δεδομένο ότι οι προπονήσεις γίνονται στην καρδιά του καλοκαιριού. Από τα 10-15 με τα οποία ξεκινήσαμε φτάσαμε στα 35 από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Όλο αυτό αποτελεί μία βάση για να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια