Στο Προεδρικό Μέγαρο η Εθνική Κωφών Γυναικών-Φωτορεπορτάζ

Δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε σήμερα η Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοπής Παυλόπουλος, συνεχάρη τα κορίτσια για την σπουδαία διάκριση.




 Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο υπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Στη συνέχεια, η Εθνική Ομάδα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικράτειας, Νίκο Παππά.

 Για αναγνώριση της προσπάθειας που έγινε από την Εθνική Ομάδα μίλησε η προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αθηνά Ζέρβα. «Είναι μεγάλη τιμή για όλη την Εθνική Ομάδα που μας δέχτηκαν τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο υπουργός Επικρατείας. Είναι ιδιαίτερα θετικό για τα παιδιά αυτά να αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες τους να φτάσουν στην κορυφή. Συνεχίζουμε και βάζουμε πλώρη για νέες επιτυχίες με το εθνόσημο. Επόμενος στόχος μας είναι η Ολυμπιάδα της Τουρκίας, το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε η κα. Ζέρβα.

Τη «χρυσή» Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών αποτελούν οι αθλήτριες: Δήμητρα Μελλίνη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Ευαγγελία Σαρακατσάνη, Ντίνα Μπάλκογλου, Στεφανία Πατέρα, Ανθή Χαϊνά, Ιωάννα Βουδούρη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Στάλα Κοτσιρέα και Χρύσα Βεράνη.

Στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται η Αθηνά Ζέρβα, με βοηθούς τους Νέστορα Αυγουστίδη και Ζώη Χρήστου.  «Στηρίγματα» επίσης αποτελούν οι φυσικοθεραπεύτριες Νάνσυ Τσιούλη και Λούση Ζουρνή, ο Βασίλης Παπαπαναγιώτου υπεύθυνος για τα στατιστικά και η μόνιμη υποστηρίκτρια, Ευγενία Φραγκούλη.

Στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Επικρατείας έδωσαν επίσης το παρών ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωάννης Στουφής, ο πρώην αρχηγός Ολυμπιακής Αποστολής, Δημήτρης Στεφανίδης, ο τεχνικός σύμβουλος, Διονύσης Γαζής και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια