Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος, νέος αρχηγός του ΠΚ Νεάπολης

Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος καλείται να αναλάβει την αρχηγία της ανδρικής ομάδας του ΠΚ Νεάπολης στα δύσκολα μονοπάτια της Γ΄ Εθνικής και μετά από μια μεγάλη ανανέωση που επιχειρείται στον σύλλογο με την αποχώρηση παλαιών στελεχών της ομάδας και την προώθηση νέων σε ηλικία αθλητών.






Σίγουρα οι εποχές δεν είναι και ιδανικές για ευθύνες αλλά ο νέος αρχηγός είναι μαθημένος σε αυτές μιας και είναι δοκιμασμένος σε άλλες ασχολίες του και στις οποίες σίγουρα τα κατάφερε περίφημα. Γιατί όχι και σε αυτήν την νέα δοκιμασία που του προστάζει η συγκυρία;

Ο Πάνος Δημητρόπουλος είναι αγαπητός στους συμπαίκτες του, τους προπονητές και τη διοίκηση, είναι κομμάτι του ΠΚ Νεάπολης, αφού σε όλη του η μπασκετικη ζωή αγωνίστηκε με σθένος και αυταπάρνηση για τον σύλλογο. Έπαιξε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου. Παράλληλα σπούδασε στο ΑΠΘ και τελείωσε την Σχολή Δημοτικής Εκπαίδευσης (δάσκαλος), ενώ αυτή την περίοδο σπουδάζει για το δεύτερο πτυχίο του στη Μαθηματική Σχολή του ΑΠΘ.

Είναι 24 ετών-γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1992- διαμένει στη Νεάπολη με τους γονείς του και παραδίδει μαθήματα σε παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του δήμου μας, αφού ασχολείται με τα δημοτικά, όπου και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια