Ανανεώσεις στον Αριστοτέλη Φλώρινας

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη Φλώρινας, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, με τους Βασιλείου Χρήστο, Βίτκα Αντώνη, Κέκελη Σπύρο, Μαυρουδίου Δημήτριο, Φυντάνη Σωτήρη.


Οι έμπειροι παίκτες, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα αγωνισθούν ακόμη έναν χρόνο, βοηθώντας την ομάδα, να εκπληρώσει τους στόχους της. Επανέρχεται στις τάξεις της και ο Τούζος Αλέξανδρος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας ως δανεικός.

Στο ρόστερ, παραμένει και ο Καραβατάκης Κώστας, με τον οποίο ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο ο δανεισμός του από τον Γ.Σ. Καστοριάς. Επίσης προστίθενται οι νεαροί «δίδυμοι πύργοι» του εφηβικού τμήματος, Μήλλιος Αθανάσιος (17 ετών, 2.00μ, PF) και Πετρίδης Ιωάννης (18 ετών, 2.05μ, C), οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους έφηβους, θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ο Πινόπουλος Γιάννης (37 ετών, 2.05, C), ο οποίος θα βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.

Προπονητής, παραμένει ο Μαυρουδίου Τέλης, ο οποίος μετά από τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν, επανέρχεται δυναμικά στην οργάνωση του ανδρικού τμήματος. Η ομάδα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τρεις τουλάχιστον παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν, ενδεχομένως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια