Τι δήλωσαν Κώττας και Δίπλαρος για τη νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών

Θωμάς Κώττας και Νίκος Δίπλαρος τόνισαν τη σημασία που έχει η Εθνική Νέων να βρει ρυθμό, ακόμη κι από εύκολα παιχνίδια όπως αυτό με την Αλβανία (97-35), εν όψει της πιο δύσκολης συνέχειας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Χαλκίδας.



«Το παιχνίδι σχετικά ήταν εύκολο. Ετοιμαζόμαστε ουσιαστικά για τα χιαστί παιχνίδι, όπου και θα κριθεί η πορεία μας. Είναι περισσότερο θέμα ρυθμού παρά γοήτρου. Ο κόσμος είναι κοντά μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το κομμάτι. Δεν περίμενα τόσο κόσμο, είναι η αλήθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι να είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ του Άρη είπε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δει τον αντίπαλο στο βίντεο, ξέραμε καλά πώς παίζει η Αλβανία και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ρυθμό σιγά-σιγά. Με τις εμφανίσεις μας κερδίζουμε και τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και τον παρακαλούμε να είναι κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια