Ε. Τσινέκε: «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας»

Η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γερμανία πλησιάσει για την Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στο Σεράγεβο. Οι Ελληνίδες αύριο στις 15.15, σε νοκ άουτ παιχνίδι, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και η νίκη θα τους δώσει τη δυνατότητα να παλέψουν για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η πρώτη σκόρερ της Εθνικής Έλενα Τσινέκε ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη απέναντι στη Γερμάνια τονίζοντας ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ για να περάσει η  Ελλάδα στα ημιτελικά. «Όλοι ξέρουμε ότι η Γερμανία είναι καλή ομάδα, αλλά πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ! Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή στον αγώνα. Τα λάθη απαγορεύονται και θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τα όσα μας πουν οι προπονητές μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος η Ελενα Τσινέκε αναφέρθηκε και στην πορεία της εθνικής μέχρι τώρα στη διοργάνωση. «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τέσσερις νίκες στον όμιλο μας και πετύχαμε τον σκοπό μας που ήταν να βγούμε πρώτες. Λειτουργήσαμε ομαδικά αν και έχουμε ακόμα  πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε. Τα διαγράφουμε, όμως, όλα ώρα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση στην τετράδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια