Πήρε Δεληγεωργή ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε άλλη μια δυνατή προσθήκη για την σεζόν 2016-17 καθώς, αποκτήθηκε ο Θεόδωρος Δεληγεωργής (SG, 1.90, 1984). Ο αθλητής έχει πολύτιμη εμπειρία από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.










Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’ & Γ’ Εθνική, Α’ ΕΚΑΣΘ) Μέγα Αλέξανδρο (Α’ΕΚΑΣΘ), Αρετσού (Α’ ΕΚΑΣΘ), Μαραθώνα (Β’ΕΚΑΣΘ) και Ν. Βότση (Β’ ΕΚΑΣΘ). Στον Ποσειδώνα θα ξαναβρεί πολλά γνωστά πρόσωπα από τα νεανικά του αθλητικά χρονιά (Μόσχο, Αδαμούδη). Η συμφωνία έγινε μετά από συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Σταύρο Ταξιλταρίδη. Επίσης συμμετείχε στον τελευταίο φιλικό της ομάδας όπου είδε οργανωμένο περιβάλλον και καλό κλίμα. Ο αθλητής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα καθώς διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ καθώς και τα «coast to coast drives» του.

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Καλαμάρια είναι ιδιαιτέρα χαρούμενο με την προσθήκη του Θεόδωροτ και του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία. Η ομάδα θα κάνει άλλες δυο προσθήκες (θέσεις 1 και 5) εκ των οποίων η μια θα προκαλέσει αίσθηση για την κατηγορία και δυναμώνει σημαντικά την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια