Πολυτιμότερος παίκτης ο Αρσενόπουλος-Πρώτος σκόρερ ο Κουρτίδης-Η τελετή λήξης και οι απονομές στο 43ο Πανελλήνιο Παίδων-Φωτορεπορτάζ

Με την παρέλαση και παράταξη των ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή λήξης. Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Τρικαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, διά του ειδικού γραμματέα της, Σωτήρη Κουλοσούσα, στον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού,  στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμη Ρετζιά δια του αντιπροέδρου της  Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης της Ασπίδας Ξάνθης  με την απονομή να κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.

Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης το Νίκο Αρσενόπουλο της Ακαδημίας Αθηνών, με το έπαθλο να παραδίδει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκαν, εκτός από τον προαναφερθέντα και οι Χρυσόστομος Σανδραμάνης του Προμηθέα Πάτρας, Ανδρέας Ρουμελιώτης του Πανιωνίου, Κώστας Αλτίνης του Αρη και Βαλάντης Κουρτίδης της Ασπίδας Ξάνθης. Τα κυπελλάκια παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης.

Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον ΟΦΗ και στην πέμπτη  Ασπίδα Ξάνθης, τα αναμνηστικά παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής , ενώ στον τέταρτο Αρη, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κωνσταντίνα Δήμα.

Τα μετάλλια στον τρίτο Πανιώνιο απένειμαν ο ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης , ενώ στον δεύτερο Προμηθέα Πάτρας ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο ειδικός γραμματέα της ΕΟΚ, Σωτήρης Κουλοσούσας.

Τέλος στην πρωταθλήτρια Καλαθοσφαιρική Ακαδημία Αθηνών τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.




























Τα θέματα του 43ου Πανελληνίου Παίδων είναι μια προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια