Ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Μουδανιά 3x3» του ΠΟΜ‏-Φωτορεπορτάζ

Ένα από τα καλύτερα και πιο πετυχημένα τουρνουά «Μουδανιά 3x3» ολοκληρώθηκε και ο ΠΟΜ είναι πολύ περήφανος για αυτό.






Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «είμαστε πολύ περήφανοι που φέτος είχαμε την μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων τριών ετών και δεν «λυγίσαμε».

Είμαστε περήφανοι που φέτος είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές εκτός Χαλκιδικής και φύγανε ευχαριστημένοι.

Είμαστε περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά λίγοι άνθρωποι με μεράκι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μία τέτοια διοργάνωση.

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί με «κυρίως πιάτο» την κατηγορία 18-30 όπου είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές εκτός Χαλκιδικής. Οι μάχες μέσα στην ρακέτα ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου.

Είμαστε σίγουροι πως όσοι βρέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Ν. Μουδανιών απόλαυσαν το θέαμα και έφυγαν γεμάτοι Μπασκετικές εικόνες.

Ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ που βοήθησαν να στηθεί αυτό το event, στον Γιάννη Αργυρούδη για την φανταστική μουσική που μας έπαιξε, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την, ευτυχώς, αχρείαστη παρουσία της και τα νερά Άθως και τις αντιπροσωπείες Εδιάρογλου για την υποστήριξη τους.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, αντί για την παραλία, και τους περιμένουμε και πάλι την επόμενη χρονιά για ένα ακόμα πιο συναρπαστικό «Μουδανιά 3x3».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια