Αλεξανδρής και Μαρκόπουλος στο πέμπτο 3on3 Basketball Tournament του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας

Οι Βαγγέλης Αλεξανδρής και Σούλης Μαρκόπουλος, δύο από τους καλύτερους προπονητές του ελληνικού μπάσκετ ,θα δώσουν το παρών στο πέμπτο 3on3 Basketball Tournament του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας.










Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες προπονητές και ο μοναδικός που έχει κατακτήσει δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός του τίτλος ήρθε το 2001 όταν ήταν προπονητής του Αμαρουσίου και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα. Το 2003 στέφτηκε Κυπελλούχος Ευρώπης καθοδηγώντας την ομάδα του Άρη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει εργαστεί σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης: τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή και το Μακεδονικό. Το 1994 κατέκτησε το κύπελλο Κορατς ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ. Το 2006 βρέθηκε στο τιμόνι της ΑΕΚ. Το 2008 και το 2014, αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας προπονητής. Τη σεζόν 2008-09 οδήγησε το Μαρούσι στην 3η θέση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στην προκριμαστική φάση της Ευρωλίγκα.
Στις 19 Φεβρουαρίου 2011, ο Σούλης Μαρκόπουλος έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ που έφτασε τους 500 αγώνες σε Α΄ Εθνική και Α1. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά ευχαριστεί θερμά τους προπονητές Σούλη Μαρκόπουλο και Βαγγέλη Αλεξανδρή για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησης να κοσμήσουν με την παρουσία τους το φετινό τουρνουά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια