Τουρνουά 3Χ3 στα Νέα Μουδανιά

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το τουρνουά 3x3 των Νέων Μουδανιών, μπαίνει στην τέταρτη χρονιά του πιο δυναμικά από ποτέ και ετοιμάζεται να χαρίσει απολαυστικές στιγμές στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.









Τα τελευταία χρόνια, το τουρνουά διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή κάθε χρόνο, ξεπερνώντας την τελευταία χρονιά, τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 10 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την Θεσσαλονίκη.

Φέτος οι αγώνες θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακοί αφού αποφασίστηκε να μειωθεί ο χρόνος κάθε αγώνα και οι παίκτες θα πρέπει να κινούνται πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο. Για αυτό άλλωστε το τουρνουά θα ολοκληρωθεί σε μία μέρα.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.

Οι διοργανωτές σας προσκαλούν και σας περιμένουν όλους το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο 6971 760581 (Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος)

Κατηγορίες Ηλικιών:

7-9
10-13
14-17
18-30
XL βετεράνων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια