Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κωφών Γυναικών-Στις 16:00 στο «Αλεξάνδρειο» το παιχνίδι με τη Λιθουανία

Ένα βήμα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών βρίσκεται η Εθνική Γυναικών, η οποία προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε της Ιταλίας με 56-46 στον ημιτελικό, κερδίζοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Οι αθλήτριες της Αθηνάς Ζέρβα θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους σήμερα στις 16:00 με τη Λιθουανία στο «Αλεξάνδρειο», με μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο.

«Ζούμε το όνειρό μας, θέλουμε να κάνουμε περήφανη όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε σε τελικό και ήρθε η στιγμή να τα δώσουμε όλα και να σηκώσουμε την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου», δήλωσε η ομοσπονδιακή τεχνικός, με την αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, να προσθέτει πως «το δύσκολο πέρασε, αύριο πάμε για το χρυσό μετάλλιο. Έχουμε τη στήριξη του κόσμου, αύριο γράφουμε ιστορία. Είμαστε πολύ περήφανες».

Για την πέμπτη θέση η Εθνική Ανδρών

Την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ Κωφών θα διεκδικήσει αύριο η Εθνική μας Ομάδα των Ανδρών. Μετά την ήττα σε νοκ άουτ αγώνα από την Ουκρανία στα προημιτελικά, οι άνδρες αντιμετώπισαν την Τουρκία σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Οι παίκτες του Γιάννη Παπαδόπουλου επικράτησαν στο παιχνίδι με τους Τούρκους που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων με σκορ 84-50. Αυτή την ώρα αγωνίζονται με το Ισραήλ για τις θέσεις 5-6 στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια