Ο Σούλης Μαρκόπουλος στο Sports Camp της ΧΑΝΘ-Φωτορεπορτάζ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ρέκορντμαν συμμετοχών στους πάγκους της Α1, ο μακροβιότερος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μια μεγάλη μορφή της προπονητικής, επισκέφθηκε το Sports Camp της ΧΑΝΘ και μίλησε στα παιδιά που μετέχουν σε αυτό για τις αξίες του αθλητισμού και για το μπάσκετ.




Ο έμπειρος τεχνικός απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις που δέχθηκε, μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες μαζί τους.

«Τι ομάδα είστε;» ρώτησε ένα παιδί τον Μαρκόπουλο: «Δημόκριτος (σ,σ. Συγχωνεύτηκε με τον Όλυμπο 40 Εκκλησιών). Ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξα» απάντησε ο κόουτς ενώ μεταξύ άλλων θυμήθηκε: «Το έφερε έτσι η μοίρα ώστε να αρχίσω την προπονητή από πολύ νεαρή ηλικία. Ήδη από τα 16-17 μου παράλληλα ως παίκτης άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που στην συνέχεια έκανα επάγγελμα».

Σε άλλο σημείο ο 67 χρονος τεχνικός είπε: «Είστε πολύ τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να έρχεστε σε επαφή με την ΧΑΝΘ που είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό σωματείο με παράδοση στο αθλητισμό».

Ο Υπεύθυνος του Sports Camp της ΧΑΝΘ, Γιάννης Ουζούνης ετοίμασε ένα εξαιρετικό βίντεο με θέμα την διαδρομή του Σούλη Μαρκόπουλου στο Ελληνικό μπάσκετ και τις επιτυχίες του. Το παρών στην διάρκεια της παρουσίας του Έλληνα τεχνικού στο Sports Camp έδωσε ο Γιωργής Μπουσβάρος και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, Νίκος Σερέτης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια