Respect ανανέωσης από τον Ικαρο Καλλιθέας στην Τάνια Ζότοβα-Στην πρώτη ομάδα η Κρεμύδα

Respect. Μία λέξη που είναι όμως μικρή για να δώσει στην Τάνια Ζότοβα όλο το μεγαλείο της αθλήτριας σύμβολο  για το γυναικείο μπάσκετ.










Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Ικαρου Καλλιθέας, «η γεννημένη στις 11 Αυγούστου  1970 έχει κερδίσει με το σπαθί της την λέξη φαινόμενο  και αυτό που κάνει απλά δεν υπάρχει. Παραμένει ανταγωνιστική σε …εκνευριστικό βαθμό και αποδεικνύει καθημερινά το ότι το κορμί κάθε αθλητή είναι ο ναός του και όταν τον υπηρετείς και τον σέβεσαι καθημερινά το αποτέλεσμα είναι αποστομωτικό.

Οι Εσπερίδες /Ίκαρος  ανανέωσαν για μια ακόμη χρονιά (τρίτη σερί)  την  Τάνια Ζότοβα γιατί απλά ήταν και πέρυσι η καλύτερη αθλήτρια και συμπαίκτρια και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι για εκείνη , στο αγωνιστικό και όχι μόνο μέρος .

Το εξαιρετικά ευχάριστο όμως είναι ότι  τα καλά λόγια δεν ήρθαν μόνο σε επίπεδο αγωνιστικό αφού πρόκειται για κόσμημα. Η Τάνια ασχολείται πλέον εδώ και ένα χρόνο  και προπονητικά και δείχνει σπουδαία χαρακτηριστικά ξεκινώντας από τα τμήματα ακαδημίας όπου έχει γίνει πολύ αγαπητή, όχι μόνο για τον αδιαμφισβήτητα αδαμάντινο χαρακτήρα της  αλλά και τις άρτιες γνώσεις της.

Τα πάνω από 30 χρόνια μπασκετικής εμπειρίας η Τάνια τα μεταφέρει στα παρκέ και είναι φανερό ότι εξελίσσεται καθημερινά σε αυτό που την εκφράζει . Ο σύλλογος θεωρεί  ότι είναι ευλογημένος που την έχει στις τάξεις του και προπονητικά και θα της δώσει όλες τις ευκαιρίες και σαν συνεργάτιδα του Θανάση Παναγιωτόπουλου σε κορασίδες νεανίδες αλλά και στις παγκορασίδες που θα είναι head coach .

Επειδή  ο σύλλογος παραμένει πιστός στο πλάνο της προώθησης νέων παιδιών από τις υποδομές η πρώτη που συγκέντρωσε το πλήρες πακέτο ήταν η ταλαντούχα  Κατερίνα Κρεμύδα ένα από τα δυνατά χαρτιά των νεαρών ηλικιών που στα 16 της χρόνια θα στελεχώσει την γυναικεία ομάδα. H νεαρή κόμπο-γκαρντ θα είναι φέτος νεάνιδα αλλά μέλος της γυναικείας ομάδας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια