Στο Ρέθυμνο και το Νέο Μαρμαρά το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους με τα παιδιά και το μπάσκετ στο Ρέθυμνο και το Νέο Μαρμαρά και αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την υποστήριξη της SPALDING και της τοπικής αυτοδιοίκησης συνολικά 348 παιδιά πήραν μέρος σε διαγωνισμούς και παιχνίδια.





Στο Ρέθυμνο συνολικά 212 παιδιά (164 αγόρια και 48 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3. Στις ελεύθερες βολές νικητές ήταν η Δήμητρα Θεοδοσουλάκη (Δημοτικό) και ο Γιώργος Κωστάκης (Γυμνάσιος-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Άγγελος Φραντζεσκάκης (Δημοτικό) και ο Νώντας Αθανίτης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο Νέο Μαρμαρά πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3 συνολικά 136 παιδιά (96 αγόρια και 40 κορίτσια). Στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών νίκησε ο Γιώργος Πολύχρος και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Χρήστος Παυλούδης. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής Αβραάμ Σαλπικτίδης, ο πρόεδρος του ΑΟΚ Ν. Μαρμαρά, Στράτος Αλεξόπουλος.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο το ραντεβού με το τουρνουά έχει δοθεί για την Πάτρα και τον Δρυμό.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια