Σε τουρνουά στην Τσεχία η Εθνική Νέων Γυναικών-Τι δήλωσε η Ελένη Καφαντάρη-Το πρόγραμμα των αγώνων

Για την Τσεχία αναχωρεί το μεσημέρι η Εθνική Νέων Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά Prague Open 2016, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Α’ Κατηγορία, 9-17 Ιουλίου, Πορτογαλία).





Σε αυτό το τουρνουά η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελένη Καφαντάρη θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής, ύστερα από μία εβδομάδα προετοιμασίας. «Είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσουμε την Τσεχία και τη Σερβία και μετά θα δώσουμε ένα ακόμη παιχνίδι με βάσει τα αποτελέσματα του άλλου ομίλου. Τα φιλικά αυτά θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαστε. Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά στον Κολινδρό, ήμασταν όλες υγιείς και έτσι ελπίζω να συνεχίσουμε. Στο τουρνουά αυτό θα δούμε αν είμαστε έτοιμες στα κομμάτια που βάλαμε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας και θα διαπιστώσουμε πως αυτά λειτουργούν απέναντι σε ιδιαίτερα δυνατές ομάδες», δήλωσε η Καφαντάρη.

Τη 12άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών που θα πάρει μέρος στο τουρνουά αποτελούν οι: Ελεάννα Χριστινάκη, Χριστίνα Γεροστεργίου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Βασιλική Καραμπάτσα, Γωγώ Σταμάτη, Αναστασία Νίξινα, Χριστίνα Θεοδώρου, Λία Ντάνου, Χρύσα Κιλαζίδου, Βασιλική Λούκα, Μαρία Κοντογιώργου, Άννα Μαρία Στεφάνου.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι:

Α’ Όμιλος: Γερμανία, Σουηδία, Ισραήλ

Β’ Όμιλος: Τσεχία, Σερβία, Ελλάδα

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 21 Ιουνίου

17.30 Γερμανία-Ισραήλ
20.00 Τσεχία-Ελλάδα

Τετάρτη 22 Ιουνίου

17.30 Ισραήλ-Σουηδία
20.00 Ελλάδα-Σερβία

Πέμπτη 23 Ιουνίου

17.30 Σουηδία-Γερμανία
20.00 Τσεχία-Σερβία

Παρασκευή 24 Ιουνίου

15.00 3ος Α’ Ομίλου-3ος Β’ Ομίλου
17.30 2ος Α’ Ομίλου-2ος Β’ Ομίλου
20.00 1ος Α’ Ομίλου-1ος Β’ Ομίλου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια