Και τυπικά πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τον Αστέρα Καβάλας και τα πανηγύρια που ακολούθησαν

Σε ένα παιχνίδι τυπικής σημασίας η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, κέρδισε τον Αστέρα Καβάλας με 52-36, κατέκτησε τον φετινό τίτλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ταυτόχρονα την πρόκριση στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης (22-26 Ιουνίου στο Επταπύργιο), όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.





Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε φιέστα με την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων με τα κορίτσια, τον προπονητή, τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Ακόμα ένας τίτλος για τον σύλλογο, που φέτος διανύει την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του και αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται με επιτυχίες μέσα στο παρκέ.

Δεκάλεπτα: 15- 8, 27-15, 44-31, 52-36
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Καραλίδου Στ. 5(1), Χαλκίδου 6, Μεχμέτ Ουστά 2, Παπαδοπούλου 7, Αντώνογλου 16(2), Μαμαλίγκατζη 3(1), Καραλιδου Β. 3(1), Σουλιώτη 6, Σαμαρά 2, Γκιρκίζα, Καρακώστα 2.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια