Στον Αρη η Ηρώ Κουφογιάννη-Υπέγραψαν την ανανέωση Τράντα-Σοφία Αντωνιάδου-Φωτορεπορτάζ

Ο Αρης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ηρώ Κουφογιάννη με μεταγραφή από την ομάδα του Λουξεμβούργου BBC les sangliers Wiltz. Η Ηρώ Κουφογιάννη είναι γεννηθείσα στις 6/3/1987,έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.






Η νέα αθλήτρια των «κιτρίνων» ήταν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ελλάδας και τον τελευταίο χρόνο, στο πρώτο εξάμηνο ήταν στην Ιταλική Castel Carugate στο Μιλάνο, ομάδα Α2 και μετά στο δεύτερο εξάμηνο ήταν στην ομάδα BBC les sangliers Wiltz του Λουξεμβούργου, ομάδα Α2.

Στο Λουξεμβούργο μάλιστα,η  Ηρώ Κουφογιάννη έκανε νταμπλ-νταμπλ σε όλους τους  αγώνες, Με καλύτερη επίδοση τους 25 πόντους και τα 21 ριμπάουντ που είχε στον αγώνα εναντίον της ομάδας Α1 Telstar Hesperange στο κύπελλο που ολοκληρώθηκε με 57-60.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΜΕΝΤ, στην συνέχεια πήγε για 6 χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο, μετά δύο χρόνια στην Νίκη Λευκάδας, ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου και πριν πάει στην Ιταλία ήταν για τρία χρόνια στον Ιπποκράτη Κω.

Η Ηρώ Κουφογιάννη έχει εμπειρίες από ομάδες της Α1 στην Ελλάδα και από ομάδες του εξωτερικού.








Πηγή: ARIS Women Basketball CLUB


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια