Απιδόπουλος και Καρμπά στην τελετή λήξης των ακαδημιών της Ολυμπιάδας Ανω Πόλης-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή λήξης των προπονήσεων των ακαδημιών της Ολυμπιάδας Ανω Πόλης.








Η γιορτή ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου Τερζάκη Χρήστου, του υπεύθυνου των ακαδημιών κ προπονητή του αντρικού τμήματος Ιγνατίδη Ηλία και του προπονητή των ακαδημιών Ιωάννου Νικολάου,οι οποίοι έκαναν ένα σύντομο απολογισμό για την σεζόν 2015-16.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν  διαγωνιστικά (lay up, knock out, free throws, hot shots) και βραβεύσεις νικητών από τον  Απιδόπουλο Δημήτρη, παίκτη της Α2 των Μαχητών Πεύκων. Έπειτα το λόγο πήρε η Καρμπά Γιώτα, διακεκριμένη διαιτητής Εθνικών κατηγοριών, δίνοντας σημαντικές συμβουλές στους μικρούς αθλητές.

Αμέσως μετά, ο αθλητής των Πεύκων, μίλησε σε γονείς κ αθλητές τονίζοντας ιδιαιτέρα τη σημασία της συνέπειας τόσο στις προπονήσεις όσο και στη σχολική μελέτη. Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ γονέων και παιδιών, βρίσκοντας νικητή την αγάπη όλων για το μπάσκετ.

Το ΔΣ της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή της Ιωάννου Νίκο για την άριστη συνεργασία, τον Καπέτη Κώστα για τη πολύτιμη βοήθεια του σε όλα τα τμήματα της ομάδας (ακαδημίες, αντρικό) και επίσης, όλους τους γονείς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βοήθησαν να αναγεννηθεί ο σύλλογος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την όμορφη αυτή γιορτή.
















Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Δημητρη Απιδοπουλε σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στην καριερα σου.Το ταβανι σου δεν εχει ορια.Συγχαρητηρια επισης στα παιδια της ακαδημιας που κανουν τετοια δουλεια.Το σημαντικοτερο ολων ειναι το μερακι για μπασκετ.Ενας μπασκετοφιλος.