Τέλος από την Καστοριά ο Γυμνόπουλος

Δεν συνεχίζει στην Καστοριά ο Φοίβος Γυμνόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά όσα έγραψε:







«Αλλαγή σελίδας (ομάδας) για το μπάσκετ, βέβαια μια σελίδα που όποτε γυρίσω πίσω θα βλέπω μόνο «φίλους», θα θυμάμαι «χαρές» κι «επιτυχίες». Ο λόγος που πήρα την απόφαση να παίξω στην Καστοριά ήταν η παρουσία του κόουτς Πιλαφίδη, που αυτόματα αυτό εξασφάλιζε μια σωστή λειτουργία και οργανωμένη προσπάθεια. Μετά την αποχώρησή του από την ομάδα και το τέλος της συμφωνίας μου (δύο χρόνια) έκρινα πως έπρεπε να ανακοινώσω στον πρόεδρο την αποχώρησή μου με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Ευχαριστώ την οικογένεια Δίτσιου ( προέδρου) που ήταν στυλοβάτης και οδηγός στις επιτυχίες μας! «Συμπαίκτες» προπονητές, τιμ, διοίκηση! Τεράστιο ευχαριστώ στα «παιδάκια μου». Είναι «περήφανος» για εσάς, «σας αγαπώ» (παίκτες παιδικού, εφηβικού).

Απολογισμός: 1) Άνοδος από Γ’ Εθνική στη Β’ (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας), τελικός και 2η θέση στο πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ, 2) 3 θέση στη Β’ Εθνική, μπαράζ για Α2, πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ και συμμετοχή στην ημιτελική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, 2η θέση, τρεις παίκτες συμμετοχή σε Εθνική Παίδων Βορείου Ελλάδας, Εθνική Παμπαίδων Βορείου Ελλάδας (επιλογή), Εθνική Αλβανίας Εφήβων». Σε ευχαριστώ φίλη και βοηθέ, Χάιδω Νίκου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια