Και ο Πρόδρομος Δημητριάδης στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς-Φωτορεπορτάζ

Μετά την μεταγραφή μπαμ του Θεόδωρου Μόσχου, ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε την επομένη δυνατή μεταγραφή του για την σεζόν 2016-17.







Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Πρόδρομος Δημητριάδης (SF/PF, 1.90, 1981) από τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου με ελεύθερη μεταγραφή. Η διαδικασία απόκτησης του Μάκη πέρασε από σκληρές διαπραγματεύσεις εβδομάδων αλλά ήταν διακαής πόθος του προπονητή να τον φέρει στην ομάδα.

Ο αθλητής αναμένεται να βοηθήσει αρκετά αφού έχει πολύτιμη εμπειρία πρωταγωνιστώντας σε οποία ομάδα έχει αγωνιστεί και είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνος από τα 6.75μ. Τα τελευταία χρόνια μόνο ανόδους γιορτάζει με τις ομάδες που αγωνιζόταν (2015-16, Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, άνοδο σε Γ1, 2014-15, Πυρρός Εύοσμου, Υπερπρωταθλητής Γ2 και άνοδο, 2013-14, ΑΣ Χορτιάτης, άνοδος σε Β’ ΕΚΑΣΘ 2012-13, Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, άνοδος σε Γ1).

Με τον νέο προπονητή του, Σταύρο Ταξιλταρίδη τους συνδέει μια φιλιά αρκετών χρόνων και μιας και έχουν βρεθεί αντίπαλοι στα γήπεδα, είπαν επιτελούς να ενώσουν τις δυνάμεις τους φέτος στην ίδια ομάδα. Σημαντικός παράγοντας για την απόφαση του παίκτη ήταν ότι ο Δημητριάδης όπως και ο Μόσχος είναι κάτοικοι της Καλαμαριάς και θέλουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ομάδας της περιοχής τους. Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Καλαμαριάς είναι πολύ χαρούμενο για την επίτευξη της μεταγραφής του Μάκη του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια