Χριστοδούλου και Κορομηλάς θα σφυρίξουν σε Ρίο και Μανίλλα

Ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Ηλίας Κορομηλάς είναι ανάμεσα στους διαιτητές που επέλεξε η FIBA για να διευθύνουν τα παιχνίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα Προολυμπιακά Τουρνουά.







Ο Χριστοδούλου θα βρίσκεται στο Ρίο, όπου θα σφυρίξει στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα είναι η Τρίτη φορά στην καριέρα του που θα δώσει το «παρών» σε αυτό το μεγάλο αθλητικό ραντεβού μετά το 2004 (Αθήνα) και το 2012 (Λονδίνο).

Ο Κορομηλάς θα βρίσκεται στη Μανίλλα (Φιλιππίνες), όπου θα διευθύνει αγώνες στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί εκεί από τις 5 ως τις 10 Ιουλίου. Στον όμιλο θα αγωνιστούν οι Φιλιππίνες, Καναδάς, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Σενεγάλη και Τουρκία.


Παράλληλα, η FIBA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα δώσουν το «παρών» στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο, στο οποίο αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για τους: Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Γιούργκις Λαβριναβίτσιους (Λιθουανία), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία), Μιλιβόι Γιόβτσιτς (Σερβία), Γεβγνένι Μικέιεφ (Καζακστάν), Χόρχε Βάθκεζ (Πουέρτο Ρίκο), Άρναντ Κομ Νίιλο (Καμερούν), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια