Μαζικές αποδεσμεύσεις στον ΑΣΚ Λαγυνών-Παραιτήθηκαν οι υπεύθυνοι του ανδρικού τμήματος

Οι υπεύθυνοι αντρικού τμήματος του ΑΣΚ Λαγυνών ανακοίνωσαν τη μαζική αποδέσμευση αθλητών από το σύλλογο.







Οι αθλητές που αποδεσμεύονται είναι οι Λεμπετλής Νικόλαος, Τάγκαλος Παναγιώτης, Στραντζαλης Νικόλαος, Στραντζαλης Εμμανουήλ, Αμπατζής Αναστάσιος, Γουλτίδης Δημήτριος, Αγατσιώτης Αντώνιος, Πασχαλίδης Σωκράτης, Πασχαλίδης Γεώργιος, Τσορμπατζόγλου Νικόλαος, Χατζηαναγνώστου Δημήτριος, Ραϊκίδης Ιωάννης,Φωτιάδης Παναγιώτης, Αλβανίδης Αθανάσιος.

Η συγκεκριμένη μαζική αποχώρηση έχει την αιτία της στο γεγονός ότι παραιτήθηκαν από υπεύθυνοι αντρικού τμήματος. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είναι αδύνατο για τα δικά μας θέλω να συνεχίσουμε να οργανώνουμε μια ομάδα, η οποία δυστυχώς έχει ταβάνι λόγω της ελάχιστης στήριξης από τους τοπικούς φορείς και κυρίως λόγω της απαράδεκτης στάσης του δήμου Λαγκαδά σ΄ αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα. Ο μόνος παραμένων στην ομάδα είναι ο πρόεδρος κύριος Χατζηγιάννης οπότε οι όποιοι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν την ομάδα ή να αγωνιστούν σ΄αυτήν θα πρέπει να απευθυνθούν στον συγκεκριμένο.


Το τι έχουμε πετύχει με το σύλλογο στα δυο χρόνια παρουσίας μας είναι λίγο πολύ γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί με τα νέα της ομάδας αλλά και σε όσους γενικότερα ασχολούνται με το μπάσκετ της πόλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν αυτά τα δυο χρόνια είτε οικονομικά, είτε μέσω προώθησης, είτε και αγωνιστικά. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους του αθλητές μας , όπως και στους προπονητές της ομάδας Βάσκο Ηλία και Γουλτίδη Θανάση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια