Προπονητής στους Κένταυρους ο Χριστοδουλίδης-Προφορική συμφωνία με Σερμπέζη και Χαρκούση

Οι ΑΚ Κένταυροι μετά το πέρας την φετινής περιόδου, που βρίσκει την ομάδα να αγωνίζεται στην Γ2 κατηγορία, επιχειρούν να αλλάξουν σελίδα πλέον στο σύλλογο και έτσι πραγματοποίησαν τις παρακάτω κινήσεις:







Συνεργασία με τον κόουτς Χριστοδουλίδη Δημοσθένη ο οποίος μετά και την περσινή κρούση τελικά κατέληξε φέτος να αναλάβει για να οδηγήσει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Ο κόουτς είναι γνωστός στον χώρο οπότε δεν χρειάζεται συστάσεις.

Επίσης ανακοινώθηκε την πρώτη χορηγία για φέτος που ακούει στο όνομα Harry's Spot Cafe (απέναντι απο την ΧΑΝΘ). Ένα γνωστό στέκι των Κενταύρων και όχι μόνο γίνεται πλέον και αρωγός της προσπάθειας.
.
Τέλος ανακοίνωσαν την προφορική συμφωνία με δύο αθλητές. Οι Γιάννης Σερμπέζης (1.90, 3-4) και ο Πάρης Χαρκούσης (1.95, 5) προπονούνται ήδη με την ομάδα και δε μένουν παρά μόνο τα τυπικά για να ενσωματωθούν στο ρόστερ.

Και οι δύο παίκτες αγωνίζονταν πέρσι με τους ΑΣ Αστερες και θα αποκτηθούν με αποδέσμευση. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες που είναι καθ’ οδόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια