Αποδεσμεύονται επτά παίκτριες από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα πιστή στο πλάνο και προγραμματισμό που εκπονήθηκε με τον προπονητή για τη φετινή χρονιά προχώρησε στις αποδεσμεύσεις των Τσακτσίρα Θάλεια, Κυράνα Κάτια, Ζέρβα Δήμητρα, Σταμκοπούλου Λίτσα, Ζήση Σεβαστή, Γκιάτα Στυλιανή, Τσιλίκα Κατερίνα.





Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις αθλήτριες για την προσφορά τους στο σύλλογο και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν. Ειδική μνεία χρήζει η συμπεριφορά και παρουσία της Τσακτσίρα η οποία με το ήθος και τη συμπεριφορά της επί πέντε χρόνια λειτούργησε άκρως επαγγελματικά σε μία ερασιτεχνική ομάδα και δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτήν».

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεταβατική περίοδος με τη συμμετοχή των Ντόκου Ρέα, Βαλέκα Δήμητρα, Παπαδιαμάντη Κων., Γιωτίτσα Ελένη, Γιωτίτσα Δήμητρα, Κατσίδου Ελένη, Μεντεσίδου Κλαίρη, Λαδοπούλου Κατερίνα, Βαλάκου Βίκυ, Μπουκουβάλα Αθηνά, Παππά Πέννυ.

Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Στην μεταβατική περίοδο χτίζονται οι παίκτες και στην προετοιμασία οι ομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη, την προσπάθεια και την αφομοίωση των κοριτσιών. Καινούρια προσπάθεια. Καινούρια όνειρα. Συνεχίζουμε να ιδρώνουμε...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια