Ολες οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις του Ελλάνιου Δία

Ο Ελλάνιος Ζευς ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο ως δανεικού από τον Ιωνικό Ιωνίας του Γαβρίλου Κουρκουνάσιου. Επιθυμία της διοίκησης και του παίχτη ήταν να παραμείνει και αυτό έγινε.







Επίσης δανεικός για ένα χρόνο από τον Ιωνικό έρχεται στην ομάδα ο Γιάννης Γαλιατσάτος(18,SG).  Ενα νεαρό παιδί που θα δώσει πολλές βοήθειες τόσο στη θέση 2 όσο και στην θέση 1 αν χρειαστεί.

Ακόμα ελεύθερος από τον Ιωνικό έρχεται ο Παναγιώτης Τσαμπαζης (23,PM). Μετά από μια μικρή αποχή επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα.

Επίσης ως ελεύθερος από τον Αστέρα Σίνδου αποκτήθηκε ο Δημήτρης Αλαμπουρτζιδης(29,PF), που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια και με την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ. Θα αποκτηθούν άλλοι δύο με τρεις παίκτες και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όμως δεν υπάρχουν μόνο προσθήκες αλλά αποχωρήσεις σε μια ομάδα. Έτσι ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον αρχηγό Φραντζέσκο Δεληγιάννη. Μετά από τρία χρόνια στα οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους και θα αγωνιστεί σε μια ομάδα κοντά στο σπίτι του και στην δουλειά του. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί πάρα πολύ για όλα όσα πρόσφερε και τονίζει ότι η πόρτα του Ελλανιου θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν όποτε το επιθυμεί.

Επίσης για επαγγελματικούς λόγους αποχωρεί τουλάχιστον για φέτος ο Αλέξανδρος Τολιοπουλος και για προσωπικούς λόγους ο Σταυρός Σαλαπασίδης. Στα δυο παιδιά εύχονται ότι καλύτερο με υγεία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια