Ηττα από την Σερβία για την Εθνική Νέων Γυναικών-Καφαντάρη: «Δεν έχουμε… δέσει ακόμη»

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του τουρνουά Prague Open 2016 η Εθνική Νέων Γυναικών γνώρισε την ήττα από τη Σερβία με 59-41.








Οι διεθνείς μας φάνηκαν κουρασμένες από τον χθεσινό αγώνα με την Τσεχία και γι’ αυτό το λόγο η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελένη Καφαντάρη χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες κάνοντας μάλιστα πολλές δοκιμές.

Δεκάλεπτα: 4-19, 14-29, 22-45, 41-59

ΕΛΛΑΔΑ (Καφαντάρη): Κιλαζίδου 7(1),  Στεφάνου, Γεροστεργίου 2, Σταμάτη 4, Παυλοπούλου 9(1), Χριστινάκη, Θεοδώρου, Ντάνου 5(1), Νίξινα 2, Κοντογιώργου 2, Καραμπάτσα 6, Λούκα 4.
ΣΕΡΒΙΑ (Μπούλι): Ζετς 3, Κάτανιτς 2, Στεβάνοβιτς, Σούμπασιτς 14, Βοϊνοβιτς 15(3), Κούκιτς, Κρβεντάκιτς 7, Ντιμιτρίγιεβιτς, Ιλιτς 3, Αρσενιτς, Νόγκιτς 6, Σπασόγιεβιτς 9.

Η Ελένη Καφαντάρη τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν έχουμε δέσει ακόμα σαν ομάδα και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας γρήγορα από το πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και λόγω της πίεσης δεν μπορούσαμε να τρέξουμε μπροστά. Θέλουμε δουλειά στην τακτική σε άμυνα και επίθεση και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Η Ελεάννα Χριστινάκη ένιωσε ένα τράβηγμα στους κοιλιακούς και δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στο άλλο ματς του τουρνουά το Ισραήλ επικράτησε με 48-39 της Σουηδίας.


Η Εθνική ομάδα έχει αύριο ρεπό και οι αγώνες που θα γίνουν για το τουρνουά είναι: 17.30 Σουηδία-Γερμανία, 20.00 Τσεχία-Σερβία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια