Τι έγινε στη σημερινή ΓΣ των Κριτών της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Κριτών Θεσσαλονίκης. Στην αρχή τον λόγο έλαβε μια τριμελής επιτροπή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωφών που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Αφού τέλειωσαν την ομιλία τους το ΔΣ των κριτών τους ευχαρίστησε και αποχώρησαν.








Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ.Γκιουζέλης και άλλα μέλη του ΔΣ ενώ ο ταμίας του ΔΣ των κριτών παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό. Ύστερα μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Μελετιάδης ενώ αμέσως μετά πήρε το λόγο ο ταμίας της ΕΚΑΣΘ, πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ένωσης, πρώην κριτής και μέλος του τιμ της Εθνικής Νέων Γυναικών κ. Γραμμενίδης.

Το θέμα που απασχόλησε κυρίως τους παρευρισκόμενους ήταν η νέα κατηγορία διεθνών κριτών όπου ο κ.Γραμμενίδης διευκρίνισε ότι όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να γίνουν διεθνείς κριτές θα εξεταστούν στην ξένη γλώσσα προφορικά. Ακολούθησαν ερωτήσεις στον κ.Γραμμενιδη τοποθετήσεις των μελών ενώ η κ.Μυσιρλή χειροκροτήθηκε για την ομιλία της.


Στο τέλος ο πρόεδρος έκλεισε, ευχόμενος καλό καλοκαίρι στους παρευρισκόμενους καθώς μετά τις δύο Ιουλίου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τα παρόντα μέλη και τον ταμία της ΕΚΑΣΘ τον κ.Γραμμενιδη που έκανε την τιμή να παρευρεθεί παρά το φόρτο εργασίας που είχε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια