Στον Παναθλητικό-Πειραματικό ο Γεροφώτης-Συνεργάτης του ο Νίκος Σαριδάκης

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Γεροφώτη βρήκαν οι διοικούντες του Παναθλητικού Πειραματικού τον άνθρωπο που θα ξεκινήσει τη νέα σελίδα για την ομάδα των Συκεών σε ότι αφορά τις εθνικές κατηγορίες. Η διοίκηση του συλλόγου κάνοντας προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις και ύστερα από αρκετές συζητήσεις κατέληξε και έδωσε το χρίσμα στον έμπειρο τεχνικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Η διοίκηση του Παναθλητικού Πειραματικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Με τον Δημήτρη Γεροφώτη, η διοίκηση του συλλόγου «έδωσε τα χέρια» την Δευτέρα το Βράδυ και την Παρασκευή ο Coach θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τους παίχτες της ομάδος και τους παίχτες που είναι υπό δοκιμή και θα έχει την ευκαιρία να δει το υλικό της ομάδος μέσα στο γήπεδο. Ο coach κατά το παρελθόν ήταν στον πάγκο του Θερμαϊκού Θέρμης, Χαλκηδόνας, Ερμή Λαγκαδά και Αιγινιακού, ομάδες με παρουσία σε Α2, Β’ & Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά κάθισε στο πάγκο της νέας ομάδας του Δυόσμου, την ΔΕΚΑ.

Coach καλώς ήρθες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι μαζί μας για πολλά χρονιά,γιατί εμείς ΔΕΝ συνηθίζουμε να αλλάζουμε συχνά προπονητές.

Διπλά στον έμπειρο coach θα είναι άλλη μια σοβαρή προσωπικότητα στο χώρο και εννοούμε τον γνώριμο μας Νίκο Σαριδάκη με μεγάλη καριέρα ως παίκτης του Μακεδονικού και με σημαντική παρουσία σε αρκετούς πάγκους ομάδων, ενώ οι Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα πλαισιώσουν το staff του αντρικού τμήματος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια