Μεγάλη συμμετοχή στον τρίτο αγώνα παλαιμάχων γυναικών Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη ο τρίτος αγώνας παλαιμάχων γυναικών Δυτικής Μακεδονίας στο Βελβεντό με την ονομασία «Γυναίκες εναντίον του αρκίνου του μαστού».










Όπως γράφει στο http://e-ptolemeos.gr/ ο Θεόφιλος Ηλιάδης, το  παιχνίδι συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και αξίζουν πολλά μπράβο  στην Αγλαϊα Καραδήμα ,το Μίλτο Ζορμπά και την Μαίρη Μιχούλη για την άψογη διοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους πολλές «παλιές» αθλήτριες ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα έσοδα που μαζεύτηκαν θα πάνε στον σύλλογο Άλμα Ζωής. Οι αθλήτριες που έδωσαν το παρόν χωρίστηκαν σε 2 ομάδες:

Την άσπρη αποτελούσαν οι Σαπνάρα Αναστασία,Μπαταούλα Θωμαή, Καραδήμα Αγλαία, Λιάτου Μαρία, Παπαμίχου Μαρία, Δεληγιαννίδου Δώρα, Σταμάτη Εύα,Τσιάμη Ελένη, Βόντσα Τάσα, Γάτσιου Δροσιά, Στεργιοπουλου Κική, Νατσιούλα Βαίτσα, Παλιούρα Σάντρα.

Την ροζ οι  Λιάτου Στέλλα,Τούνα Βιβή, Κισκίνη Πόπη, Βαρδάκα Θένια, Μπαταούλα Ελένη, Τσακμάκη Τασα, Εμμανουηλίδου Δώρα, Δότσιου Κατερίνα, Μύρου Μαρία, Βασιλειάδου Γιώτα, Ζέρβα Ιουλία, Σταμάτη Γιούλα, Τσολάκη Άννα, Σούπουρα Ρούλα και Σκαρκαλά Δώρα.

Διαιτητές: Παφίλης Δημήτρης και Βόντσα Τάσα.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι μακριά από το άγχος του αποτελέσματα και το οποίο το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό. Εκδηλώσεις τέτοιες που πρέπει να γίνονται και όλες οι αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά και τον τέταρτο αγώνα.

Φωτορεπορτάζ: http://tsiotras.blogspot.gr/2016/06/blog-post_139.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια