«Μπαμ» με Μόσχο ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε την επομένη μεταγραφή του για την σεζόν 2016-17. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Θεόδωρος Μόσχος (PG/SG, 1.83, 1984) από τον ΑΣ Αστέρες με ελεύθερη μεταγραφή.







Ο αθλητής έχει πολύτιμη εμπειρία από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Άρη (παιδικό-εφηβικό), Μακεδονικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζέφυρο, Μαραθώνα Καλαμαριάς, Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Ερμή Καλαμαριάς. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε και φέτος από αρκετές ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, ο αθλητής αποφάσισε να επιστρέψει σε μια ομάδα που αγωνίστηκε πριν αρκετά χρονιά σε υψηλότερες κατηγορίες με σκοπό να την ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει.

Στον Ποσειδώνα θα ξαναβρεί του περσινούς συμπαίκτες του Ιωάννη Σπανό και Ευάγγελο Γροζτίδη όπως επίσης και τον προπονητή του, Σταύρο Ταξιλταρίδη από την κοινή τους θητεία στον ΑΣ Αστέρες. Το ΔΣ του Ποσειδώνα Καλαμαριάς είναι ιδιαιτέρα χαρούμενο με την επιστροφή του και του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί μια ακόμη δυνατή μεταγραφή για την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια