Ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ ευχαριστεί

Ο προπονητής των γυναικών της Ασπίδας Ξάνθης, Νεδήμ Καρά Αχμέτ, μας απέστειλε το κάτωθι ευχαριστήριο:










«Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, άλλο ένα θετικό μάθημα έφτασε στο τέλος του υπέρ της Ασπίδας Ξάνθης, καθώς υλοποιήθηκε ο στόχος μας που ήταν να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Η οικογένεια, το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός, η χαρά, η λύπη, η στεναχώρια, η ένταση, το ξέσπασμα, η κούραση, ο ανταγωνισμός, η συνεργασία, η αδρεναλίνη, το ξεφάντωμα, τα όνειρα , οι στόχοι, το άγχος, η υπομονή, ο πόνος, η ανταμοιβή, οι προσδοκίες, η αντιπαλότητα, το χαμόγελο, το δάκρυ, ο θόρυβος, oı κραυγές, η ελευθερία, η πίεση, το αποτέλεσμα, ο φόβος, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, η αδελφότητα, η εχθρότητα.

Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο, αυτό που νοιώθουμε για την ομάδα μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις για αυτή την ομάδα . Η προσπάθεια που κατέβαλαν στους αγώνες μπαράζ ανόδου για τη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών ήταν πραγματικά τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια.

Είστε άξιες. Σας ευχαριστώ, Αντώνογλου Λένα, Κάραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκη, Παπαδοπούλου Μαρία, Καραλή Δήμητρα, Καρακώστα Ευγενία, Σουλιώτη Στέλλα, Σαμαρά Μαρία, Γκιρκίζα Μυρτώ, Μαμαλίγκατζη Μαρία, Μεχμέτ Ουστά Ντιλάρα, Χαλκίδου Ειρήνη, Κουτρουβέλη Κωνσταντίνα.

Επίσης ευχαριστώ τα κορίτσια που συμμετείχαν στις προπονήσεις άλλα και σε κάποιους αγώνες του γυναικείου και βοηθούσαν με τον τρόπο, τις Παπαευαγγέλου Βάσω, Μπαλαφούτη Άννα, Λαζαρίδου Βάλια, Παπαϊωάννου Ειρήνη, Σαρβάνη Κατερίνα, Πολυσίου Μαρία,Τσιμπιδου Χριστίνα Αραμπατζή Ευαγγελία, Αραμπατζή Ζωή, Βουδούρη Έλενα, Αχμετογλού Γκιοζδέ, Μπονόβα Μαρία, Χατζηχαλήλ Ιλαϊδα, Εμβέρ Σουλεϊμαν Ραζιέ, Αντικουλάνη Σταυριάννα, Χειμαριώτη Αλεξάνδρα, Μοϋσενκου Άννα, Ιμπραχήμογλου Τσαγλά, Δημαρχοπούλου Μαριάννα, Παυλάκη Γεωργία, Πετρίδου Ελίνα.

Τους συναδέλφους μου προπονητές στο σύλλογο Παναγιωτόπουλο Δημήτρη, Ιωαννίδη Κώστα, Βαχαρίδη Χρήστο, Σουλώτη Γρηγόρη, Κωτάκη Γιώργο Καζαρτζίδη Αντώνη που ξυπνάμε και κοιμόμαστε με την ομάδα της Ασπίδας. Τους ανθρώπους της διοίκησης Καλτσογιάννη Δημοσθένη, Ραφτόπουλο Πέτρο, Παπατσαρούχα Χριστόφορο και Κοτζαμπάση Γιώργο, τον μεγάλο και φοβερό φροντιστή της ομάδας Κερασίδη Νίκο και φυσικά Τον Σύνδεσμο Φίλων Ασπίδας Θεσσαλονίκης «Ασπιδιστές».

Από τα ΜΜΕ, τıς εφημερίδες Ξάνθη sport (Γιαλαμίδης Κώστας), Εμπρός (Καλτέκης Δημήτρης) , τα τηλεοπτικά κανάλια ΕΡΤ 3 (Τραπεζανίδη Γιώργο), Κανάλι 6 (Αμποβιανίδης Νεκτάριος), Xanthi Channel (Τσιλιγγιρίδη Γιάννη), Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης(Αμποβιανίδης Νεκτάριος), τις ιστοσελίδες Ξάνθη Sports (Γιαλαμίδη Κώστα) Thrakisports (Αμποβιανίδης Νεκτάριος, Παπαδόπουλος Γιάννης), Xanthibasket (Χατζηαντωνίου Δημήτρης) , Tsiotras.blogspot.gr (Τσιότρας Βασίλης), Weplayball, Sportshero (Θεοδοσιάδης Σάκης) , Grspotakia (Κούλιος Τόλης).

Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω τıς αθλήτριες του συλλόγου που είναι φοιτήτριες στην Θεσσαλονίκη φυσικά τους γονείς, φίλους που είτε βρέθηκαν στο γήπεδο είτε ήταν μακριά μας άλλα βοήθησαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας ( Πασιούδη Χαρά, Πλουμπή Αθηνά, Γαβριηλίδου Λίνα, Παπαϊώαννου Ειρήνη, Δήμα Σωκράτη, Γεωργίου Βίκυ, Καραβασίλη Ελένη, Σταϊκοπούλου Τάνια, Κωσταντινίδου Αγγελική, Κουφογιάννη Ηρώ, Δοβρίδου Ελένη, Γκότση Γεωργία, Σωτηριάδου Μαρία, οικογένεια Μαμαλίγκατζη, οικογένεια Καραλή (μαζί με τον μικρότερο φίλαθλο), οικογένεια Σουλιώτη, οικογένεια Κουτρουβέλη, οικογένεια Μανιά, οικογένεια Μπαζάκα, οικογένεια Σαμαρά (ευχαριστούμε για τα ροδάκινα)  και όλους τους γονείς και φίλους παρότι δεν ήταν δίπλα μας στο γήπεδο είχαμε την ψυχολογική τους στήριξη από όπου και αν βρισκόντουσαν.

 Όλους τους ανθρώπους που είτε με τηλέφωνο είτε με μήνυμα μας έδωσαν συγχαρητήρια και μας ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία . Aν ξέχασα κάποιους συγνώμη. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.


Για το τέλος αφήνω τα δυσάρεστα με τους τραυματισμούς των αθλήτριών μας Καραλίδου Βίκυ και Χαλκίδου Ειρήνη, στις οποίες εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Οι συμπαίκτριες της παίξανε και για αυτές και τις δώσανε μεγάλη χαρά. Κορίτσια τα δύσκολα ξεκινάνε από εδώ και πέρα. Ας το χαρούμε και μετά θα πάρουμε τις δύσκολες αποφάσεις για την συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια