Η Μαρία Παπαβασιλείου στον Παναθλητικό Συκεών Πειραματικό-Οι πρώτες της δηλώσεις- Ευχές του προέδρου του Παναθλητικού στις παίκτριες που έφυγαν

Ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό , ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Παπαβασιλείου, που έχει ύψος 1,72μ , είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.







Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας , έπαιξε τρία χρόνια στον Ηρακλή και την Α2 και μια χρονιά στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου , με συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου, με μεγάλη επιτυχία. Να τι δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθλητικού για το θερμό ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Εύχομαι πάνω απ όλα να έχουμε υγεία και μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά καλοδεχούμενο ότι καλύτερο μας έρθει».

Ευχές του προέδρου του Παναθλητικού στις παίκτριες που έφυγαν

Μετά την αποχώρηση του Σίμου Συρόπουλου από την ομάδα του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικό και την επανασχεδίαση του φετινού πλάνου ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Γιαρένης,  δήλωσε:

«Για τις παίκτριες Κατερίνα Κουλουμπή , Τσαμπούρη Παναγιώτα , Φαίη Κωτούλα και Κάτια Κωστανάκη , καλή σταδιοδρομία στις καινούργιες τους ομάδες με υγεία και επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια