Παπαθεοδώρου: «Ευχαριστημένοι από διάθεση και συγκέντρωση»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής  Νέων Ανδρών στάθηκε στη διάθεση και τη συγκέντρωση των παικτών του στο νικηφόρο φιλικό απέναντι στην Ουκρανία (99-58), στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας (15-24 Ιουλίου).




«Αρχίσαμε τα φιλικά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας, γιατί τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν πολλές παρουσίες μέσα στη σεζόν και θέλουμε να πάρουν παιχνίδια, να βρουν ρυθμό και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να βγάλουμε αυτά τα πράγματα που έχουμε κάνει εδώ και δέκα μέρες στην προπόνηση. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έδειξαν διάθεση και συγκέντρωση όλα τα παιδιά, παρότι η διαφορά άνοιξε πολύ γρήγορα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι κάποιες επιλογές μας και κάποια κενά διαστήματα, που όμως είναι φυσιολογικά γιατί δεν έχουμε ακόμη καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να βάλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας και δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο», τόνισε.

Παράλληλα, μίλησε για την επανεμφάνιση του Αντώνη Κόνιαρη με το εθνόσημο μετά τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός μάχης το περσινό καλοκαίρι. «Είχα πει από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε ότι ο Κόνιαρης κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί τον βλέπουμε στις προπονήσεις καθημερινά, είναι υγιής, έχει διάθεση και όρεξη και η παρουσία του μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αλλά και του ιδίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια