Ο Κώστας Παπανικολάου στην τελετή λήξης του BC Volos-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε η αγωνιστική χρονιά για τo BC Volos με μια εκδήλωση που άφησε εποχή στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Τετάρτη. Η γιορτή άρχισε με τους τελικούς των δύο ομίλων του τέταρτου εσωτερικού τουρνουά  «Νίκος Φιλίππου» όπου οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Η τελική βαθμολογία στους δύο ομίλους έχει ως εξής:

Α' Όμιλος

1.MAΚΑΜΠΙ
2.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
3.ΤΣΣΚΑ
4.ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Β' Ομιλος

1.NETS
2N.Y.KNICKS
3.CLEVELAND
4.MIAMI

Η συνέχεια περιελάμβανε αγώνες των τμημάτων των ακαδημιών της ομάδας όπου οι μικροί και οι μικρές το χάρηκαν με την ψυχή τους προκαλώντας ενθουσιασμό στις γεμάτες κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού Πειραιώς που μίλησε σε αθλητές και γονείς υπογράφοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες με όλους .Επίσης την εκδήλωση τίμησαν δύο Βολιώτες καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΑΕΛ με την οποία πέτυχαν άνοδο στην Α 2 οι Πολίτης Μιχάλης και Κουτινάς Θανάσης.

Μετά το τέλος των αγώνων τιμήθηκαν οι τρεις μπασκετμπωλιστες από την ομάδα. Τον Κώστα Παπανικολάου βράβευσε ο κ. Αργύρης Κοπανάς,  τον Πολίτη Μιχάλη ο κ. Σάκης Κόκκινης , τον Θανάση Κουτινα ο τεχνικός Διευθυντής κ.Καρακατσουνης Ιωάννης.
Στην συνέχεια ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε από μια μπάλα με τις υπογραφές όλων στους δύο πιο μικρούς αθλητές της ομάδας, τον Δημήτρη Βαλκαμελη και την Κωσταντίνου Κωτουλα. Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές από τον υπεύθυνο προπονητή της υποδομής κ. Καρακατσουνη καθώς και από την υπεύθυνη της Πίστης την κ. Ζαχαριάδου.  Την εκδήλωση  τίμησε επίσης με την παρουσία της η κ . Τεα Βασιλικη πρώην περιφερειαρχισα παιδείας νότιου Αιγαίου.

Η διοργανώτρια ομάδα  θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ ΔΟΕΠΑΠ κ. Βλιώρα Γιώργο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου της  Νέας  Ιωνίας,  τους υπαλλήλους του κλειστού,  την τηλεόραση του Άστρα της τις εφημερίδες της Πόλης, το «Σπορ FM» για την προβολή της γιορτης, το τυπογραφείο των αδελφών Σάμιου και τον  κ. Αλεκο Σαμιο για τα διπλωματα, την κάβα των αδελφών Καραφίλογλου για τα νερά, την εταιρεία Δεληγιάννης security για την διάθεση του προσωπικού της στην φύλαξη της εκδήλωσης,  τους αθλητές και αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, τους γονείς που στηρίζουν και είναι πάντα κοντά σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας και φυσικά τους χορηγούς για την μεγάλη βοήθεια σε δύσκολους καιρούς. Επίσης τον ΣΔΚΜ και τον Σύνδεσμο Κριτών για την διάθεση των μελών τους στους αγώνες του τουρνουά και των τελικών .

Παραλειπόμενα της εκδήλωσης

Η αίθουσα ήταν στολισμένη μα τα διαφημιστικά πανό , τα σύμβολα της ομάδας τις αφίσες της τελετής λήξης , ενώ μπουκέτα από μπαλόνια υπήρχαν στον χώρο που δίνοντας διαφορετική διάσταση. Υπήρχε πίνακας ανακοινώσεων για καλύτερη ενημέρωση των αθλητών και των γονέων τους, υπήρχε κάλυψη από την τηλεόραση του Άστρα, μουσική σε όλη την διάρκεια ...και στο τέλος πετάχτηκαν δώρα στον αέρα και ακολούθησε πανικός για το ποιος θα μπορέσει να τα πάρει .

Ακόμη βγήκε και η καθιερωμένη φωτογραφία με τους αθλητές -αθλήτριες  και ακολούθησε η φωτογραφία με τους γονείς στις κερκίδες του γυμναστηρίου, ενώ τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες από τον Κώστα Παπανικολάου έδιναν κι έπαιρναν.









Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σ αυτή την μεγάλη γιορτή, εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους και τον Σεπτέμβριο να ζήσουν ακόμα ένα μπασκετικό όνειρο, το όνειρο του BC Volos.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια