Παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης ο Εσπερος Πάτρας- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι ο Εσπερος Πάτρας επικράτησε με 42-40 του Εργοτέλη και παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.











Ο Εσπερος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ, μέχρι το 25ο λεπτό, όταν προηγήθηκε για πρώτη φορά ο Εργοτέλης με 27-28. Οι Πατρινές με σερί 7-0 πέρασαν και πάλι με 34-28 και δεν έχασαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Λάνταβου και Κριμίλη ήταν οι κορυφαίες των δύο ομάδων, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν για τις Πατρινές και οι Νάτσκου, Ψυρρή.

Δεκάλεπτα: 13-7, 24-20, 34-28, 42-40
Διαιτητές: Κο»ιμτζόγλου-Γαζέτας
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 5, Ψυρρή 7(1), Νάτσκου 7(1), Τσιακμά, Τραγούστη,  Λάνταβου 23.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 7(1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7(1), Αποστολοπούλου 2, Κριμίλη 18(3), Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 6, Θωμά.

Λάνταβου: «Το πάθος μας έδωσε τη νίκη»

Η Μαριλένα Λάνταβου των νικητριών δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα τα εξής: «Ηταν το σημαντικότερο παιχνίδι για μας καθώς παίζαμε τον κόπο μας όλη αυτή τη χρονιά. Θέλαμε να κερδίσουμε απεγνωσμένα για να έχουμε ελπίδες για το χάλκινο μετάλλιο. Παίξαμε με πάθος και καταφέραμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, στον κόουτς, στον έφορο γυναικών του συλλόγου και πάνω από όλα στον πρόεδρό μας Κώστα Μαρλαφέκα που μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια