Με… περίπατο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του οι κορασίδες του ΠΑΟΚ- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Με άνετη νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Κορασίδων ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε με 55-29 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.   







Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι προηγούμενος με 6-0 ενώ η διαφορά έφθασε από πολύ νωρίς σε διψήφιο νούμερο (16-4 στο όγδοο λεπτό) και ανέβαινε συνεχώς μέχρι το φινάλε του αγώνα. Τα προπονητικά δίδυμα των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Δεκάλεπτα: 16-8, 29-11, 42-20, 55-29
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ορφανός
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα 7(1), Βουζούκου 3, Καλούτσικου 2, Τσαλή 5(1), Ζέρβα Α., Ζέρβα Ε. 10, Θεοδώρου 10, Αθανασιάδου 7, Στεργίου 9(2), Παντώτη, Χριστοδούλου, Μπαλιούση 2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 8(1), Καραφουλίδου 2, Τρυφωνίδου 4, Δανιηλίδου, Κουρτίδου, Σιδέρη, Χαϊντάρι 4, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 4, Γρηγοριάδου 6, Σιδηροπούλου 1.

Καλούτσικου: «Κερδίσαμε εμπειρίες»

Η Νικολέτα Καλούτσικου του ΠΑΟΚ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Ημασταν περισσότερο συγκεντρωμένες στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δείξαμε πραγματικά ποιες είμαστε. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε πολλές εμπειρίες που θα μας χρησιμεύσουν για τα επόμενα χρόνια στις διοργανώσεις των κορασίδων και των νεανίδων».















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια