Δύσκολη επικράτηση των κορασίδων του Παναθηναϊκού- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Με αρκετή δυσκολία διατήρησαν το αήττητο οι κορασίδες του Παναθηναϊκού που επικράτησαν με 42-48 του Εργοτέλη στον πρώτο αγώνα της τρίτης μέρας του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη.









Οι «πράσινες» ξεκίνησαν πολύ καλά και προηγήθηκαν με 6-17. Όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα της Κρήτης με πρωταγωνίστριες τις Κριμίλη, Ξενάκη και Σεμερτζάκη κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να μείνουν στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι τη λήξη. Από τον Παναθηναϊκό καλύτερες ήταν για άλλο ένα παιχνίδι οι Τσινάσα και Πράπα.

Δεκάλεπτα: 6-17, 22-23, 35-35, 42-48
Διαιτητές: Τζίμα-Δαμίγος
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 9(1), Γιαλιαδάκη 2, Ξενάκη 10, Κριμίλη 15(2), Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη 2, Μαρτιμιανάκη 4, Θωμά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Τσινάσα 20, Μουρίκη, Τσέτα 9(1), Γρύλια, Πράπα 14, Κασδαγλή 5, Κακούρη. 

Καντζιλιέρης-Αχρχιμανδρίτης: «Οπλο μας η άμυνα»

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης τόνισαν μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Κατ’ αρχήν πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη, γιατί όπως έχουμε δει στο τουρνουά έχει μια πολύ αξιόλογη εικόνα. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, αλλά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου ρίξαμε την απόδοσή μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο, με όπλο την άμυνά μας, περιορίσαμε τις καλές παίκτριες του Εργοτέλη και με κάποιες πολύ καλές επιθέσεις φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια