Συνεχίζουν αήττητες οι κορασίδες του Παναθηναϊκού- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Εχοντας προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Κορασίδων επικρατώντας με 54-45 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.










Οι Αθηναίες είχαν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και επικράτησαν δίκαια. Ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει σε 39-36 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όμως δεν ξεκίνησε καλά την τέταρτη και οι «πράσινες» ξέφυγαν στο σκορ. Τσινάσα και Κοτζαϊτση ήταν οι κορυφαίες των δύο ομάδων.

Δεκάλεπτα: 18-13, 30-19, 39-36, 54-45
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντόγκας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Τσινάσα 17, Μουρίκη 3, Τσέτα 9(1), Κυρίου 4, Γρύλια 8, Τάρλα, Πράπα 10, Κασδαγλή 3. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Κοτζαϊτση 24, Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 3(1), Δανιηλίδου, Κουρτίδου 1, Σιδέρη, Χαϊντάρι 6, Αντωνίου, Γρηγοριάδου 11.

Αρχιμανδρίτης: «Νίκη παρά τα προβλήματα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ηλίας Αρχιμανδρίτης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Ειχαμε μια σημαντική απώλεια, αυτή της Κακούρη. Είδαμε πολλά ματς της Πτολεμαΐδας, αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτά που είχαμε δείξει. Στην άμυνα δεν τηρήσαμε τους κανόνες που βάλαμε από την αρχή της σαιζόν και έτσι δεχθήκαμε πολλά καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε την απόδοσή μας στην επίθεση, αλλά εξακολουθούσαμε πάλι να είμαστε κακοί στην άμυνα. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Ευτυχώς παρά τα προβλήματα καταφέραμε και πετύχαμε τη δεύτερή μας νίκη».












  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια