Η Πράπα κράτησε αήττητο τον Παναθηναϊκό-Οι «πράσινες» κέρδισαν στο τέλος με 49-42 τον πολύ καλό Εσπερο Πάτρας- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955)

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Παναθηναϊκός που είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πανελλήνιο Κορασίδων, αφού επιβλήθηκε και του Εσπέρου Πάτρας με 49-42.










Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, όμως οι πεισματάρες παίκτριες της Πάτρας κατάφεραν να προηγηθούν με 35-37 στο 34ο λεπτό και λίγο αργότερα με πέντε (35-40). Με δέκα πόντους της Πράπα και τέσσερις της Τσινάσα ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 14-2 σε πέντε λεπτά και «καθάρισε» το παιχνίδι και τη νίκη.    Από τις νικήτριες ξεχώρισαν οι δύο προαναφερθείσες και η Μουρίκη, ενώ από τον Εσπερο οι Ψυρρή, Νάτσκου και Λανταβού.

Δεκάλεπτα: 18-8, 30-23, 35-30, 49-42
Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Μαυράκη, Τσινάσα 7, Μουρίκη 8(2), Τσέτα 4, Τζερεμέ, Γλυνού, Κυρίου 2, Τάρλα 2, Πράπα 22, Κασδαγλή 3, Κακούρη 1. 
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 5(1), Ψυρρή 10(1), Νάτσκου 9(1), Τσιακμά 6, Τραγούστη 3(1), Αργυροπούλου, Λανταβού 9.

Καντζιλιέρης –Αχριμανδρίτης: «Η άμυνα έδωσε τη νίκη»

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης, τόνισαν μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στον Εσπερο για την αξιόλογη εικόνα που είδαμε. Εμείς μπήκαμε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και προσπαθήσαμε να βρούμε τον δικό μας ρυθμό. Είμασταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά και εκεί που μας πέρασε ο Εσπερος αντιδράσαμε και τελικά πήραμε τη νίκη. Για άλλη μια φορά παίξαμε καλή άμυνα και εφαρμόσαμε ότι είχαμε πει σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την υπερποσπάθεια που κάνουν».



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια