25 Ιουν 2016

Πολυτιμότερη παίκτρια η Πράπα-Πρώτη σκόρερ η Κριμίλη-Η τελετή λήξης και οι απονομές στο 27ο Πανελλήνιο Κορασίδων-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955)

Με την παρέλαση και παράταξη των ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή έναρξης. Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο  Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον Ενταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη τις οποίες παρέλαβαν εκπρόσωποί τους από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη με την απονομή να κάνει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ, Φανή Καρατζά.

Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης την Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού, με το έπαθλο να παραδίδει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης.

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκαν, εκτός από την προαναφερθείσα και οι Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, Μαριλένα Λανταβού του Εσπέρου Πάτρας, Σύνθια Εζέτζα-Τσινάσα του Παναθηναϊκού και Αναστασία Καραμπάτσου του Πρωτέα Βούλας. Τα κυπελλάκια παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας τα αναμνηστικά παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μυρογένης, στον πέμπτο Εργοτέλη το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης, ενώ στον τέταρτο Εσπερο Πάτρας  ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης.

Τα μετάλλια στον τρίτο ΠΑΟΚ απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής, ενώ στον δεύτερο Πρωτέα Βούλας το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη.

Τέλος στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τα μετάλλια απένειμε ο και το κύπελλο ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης.Δεν υπάρχουν σχόλια :