Στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή στις 15:30 το «ΑntetokounBros»-Δείτε το βίντεο

Μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα τους από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σας περιμένουν όλους στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 15:30, στο «Nick Galis Hall» (άλλαξε η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής λόγω καιρικών συνθηκών) για να παίξετε ή να έρθετε αντιμέτωποι μαζί τους.



Εκεί, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των διοργανωτών θα βρίσκονται και οι ακαδημίες του Αρη, αλλά και όλες οι ακαδημίες των ομάδων της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας που θέλουν να συμμετάσχουν.

Οι αστέρες της ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, του NBA, θα βρεθούν στην πόλη μας για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, που στόχο έχει να γίνει θεσμός ανεξίτηλος στο χρόνο.

Μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούμπο επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε, παίζει μπάσκετ στους δρόμους που έριξε τα πρώτα της… καρφώματα, ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Πάρτε στο video που ακολουθεί μια μικρή γεύση από αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει: Τρίποντα, καρφώματα και τάπες από τα αγαπημένα αδέρφια του ΝΒΑ, τους AntetokounBros!

Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Στο περιθώριο του αγώνα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς – εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, υπό την φροντίδα και την… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς, ενώ ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι ότι μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν… συγγένειες!


Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο αστέρι των Milwaukee Bucks , Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του , Θανάση Αντετοκούνμπο , ο οποίος αγωνίζεται στους New York Knicks. Ώρα προέλευσης 14:45.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια