MVP του Πανελληνίου Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ ο Σωτηρίου (ΕΚΑΣΘ-Μαντουλίδης)-Ο χαιρετισμός του ΔΣ της Ομοσπονδίας-Η τελετή λήξης-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με την παρέλαση και την παράταξη των ομάδων ξεκίνησε η τελετή λήξης των Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων. Στη συνέχεια διαβάστηκε ο χαιρετισμός του ΔΣ της ΕΟΚ που αναφέρει τα εξής:







«Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συμπληρώνει  φέτος 34 χρόνια ζωής και πλέον έχει καθιερωθεί στο Ελληνικό Μπάσκετ και αποτελεί θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.

Αποχαιρετώντας τους νεαρούς αθλητές από όλη την Ελλάδα, νιώθουμε την ανάγκη για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος και μέσα από την παραγωγική διαδικασία, σηματοδοτεί την πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού Μπάσκετ.

Σε μια εποχή που το Ελληνικό  Μπάσκετ, έχει κερδίσει την διεθνή καταξίωση και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του Αθλήματος, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η πόλη του Ναυπλίου, αποτελεί έναν ακόμα σταθμό και σημείο αναφοράς στις θέσεις αρχές και αξίες που διέπουν την Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Το 1982 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οραματίστηκε και τα επόμενα χρόνια υλοποίησε το πρόγραμμα Ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ. Εμείς κάνοντας θεσμό εκδηλώσεις όπως η σημερινή, μέσα από τους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, δημιουργούμε την επόμενη ημέρα, το αύριο του Αθλήματός μας.

Είναι χαρά, αλλά και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Αθλητικό Οργανισμό, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΚ και να τονίσουμε ότι, το Ελληνικό Μπάσκετ συνεχίζει να χτίζει το μέλλον του, στην Ελληνική Περιφέρεια και ιδιαίτερα σε πόλεις όπως το Ναύπλιο, που στηρίζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, την Ανάπτυξη και Προβολή της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ο τεχνικός σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Στην συνέχεια ανακοινώθηκε η καλύτερη πεντάδα των αγώνων που αποτελείται από τους Θωμά Ζευγαρά (ΕΣΚΑΝΑ-Ολυμπιακός), Βαλάντη Κουρτίδη (2η Μικτή-Ασπίδα Ξάνθης), Αντώνη Καραγεωργίου (3η Μικτή-Φίλιππος Βέροιας), Νίκο Μιχαλόπουλο (1η Μικτή-Εσπερος Πάτρας) και Παναγιώτη Ευαγγελίδη (ΕΣΚΑ-Κουκουβάουνες). Την απονομή έκαναν ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης  και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ, Δημήτρης Αγγελόπουλος

Πολυτιμότερος παίκτης ανακηρύχθηκε ο Αριστοτέλης Σωτηρίου (ΕΚΑΣΘ-Μαντουλίδης) που παρέλαβε το έπαθλο από τον ταμία της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Δημήτρη Μπασούρη.

Οι απονομές διπλωμάτων στους αθλητές και των ομάδων που συμμετείχαν  στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών από τον ταμία της ΕΣΚΑΚ Νίκο Σκιαδά και τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη ήταν το επόμενο βήμα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τελετής λήξης, με την αναμνηστική φωτογραφία όλων των ομάδων.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια