Δηλώσεις των προπονητών και του διευθυντή ακαδημιών του Ηρακλή για το Intersport Camps-Φωτορεπορτάζ

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί τους νεαρούς αθλητές, αλλά και τους προπονητές που μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους για την συμμετοχή τους στο camp Intersport.






Τέτοια τουρνουά δείχνουν τον δρόμο στις νεαρές ηλικίες που θέλουν να προοδεύσουν στο άθλημα, αλλά κατά πρώτο και κύριο λόγο να μάθουν το μπάσκετ.
Τα καλύτερα έρχονται…»

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δήλωσαν:

Χρήστος Κάτσιος (Διευθυντής ακαδημιών Ηρακλή)

«Έχουμε φιλοδοξίες για το μέλλον ώστε να κάνουμε τον Ηρακλή μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Μέσα από τους στόχους που έχουμε βάλει, αυτός είναι από τους πρώτους και γι αυτό θέλουμε κοντά τα παιδιά ώστε να εκπληρώσουν το όνειρο τους μέσα από τις ακαδημίες μας».

Adam Bracnch ( Υπεύθυνος Intersport Camps TNBA)

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό γκρουπ από παιδιά που συμμετείχαν και εφόσον ακολουθήσουν αυτά που έχουμε δουλέψει μπορεί να πάνε αρκετά ψηλά πολλά παιδιά, και μερικά από αυτά μπορεί και να ξεχωρίσουν στο μέλλον. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια σε όλους τους τομείς ώστε να προοδεύσουν και να πάνε ακόμα καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Ηρακλή ο οποίος είναι μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα».

Σπύρος Μυλωνάς ( Προπονητής TNBA)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για το camps που διεξήχθη, γιατί είδαμε θέληση και ενέργεια από τα παιδιά και με την δική τους προσπάθεια μπορούν να γίνουν ακόμα πιο καλοί. Είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Ηρακλή που δείχνουν ότι δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες με την συμμετοχή τους σε τέτοια προγράμματα, κάτι που στο μέλλον μπορεί να αποβεί όχι μόνο σημαντικό για τον σύλλογο, αλλά κυρίως για τους ίδιους τους αθλητές».

Γιάννης Δαμαλής (Προπονητής Κ20)

«Η φετινή πρόοδος της ακαδημίας μας ενισχύθηκε με ακόμα ένα δημιουργικό camp. Μαζί με το camp των Χριστουγέννων, φέτος η ακαδημία μας πραγματοποίησε δυο εξαιρετικά camps, πολλούς φιλικούς αγώνες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και αρκετές εκδηλώσεις-συνεδρίες με στόχο την ανάπτυξη της. Είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι από το τελευταίο camp, και για την παρουσία του coach Adam Branch και του συνεργάτη του Σπύρο Μυλωνά, τους ευχαριστώ και προσωπικά και θα προσπαθήσουμε για μια περεταίρω συνεργασία. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρω ότι η παρουσία του κ. Κάτσιου στις ακαδημίες ήταν αναγκαία και καταλυτική για την αύξηση των παιδιών στις ακαδημίες του Ηρακλή».

Χρήστος Τσιμπούκου ( Προπονητής Μίνι Β-Προμίνι Β-Μπαμπίνι Α)

«Το σημαντικότερο σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής μας είναι ότι κάναμε δυο camps για τις ακαδημίες είναι η δουλειά που γίνεται απ’ όλους τους προπονητές, και τα κέρδη που έχουν όλοι από τέτοια είδους camps. Στόχος όλων μας είναι στο προσεχές μέλλον η ομάδα των ανδρών να στελεχωθεί από παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας, και για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να υπάρχει προσήλωση αλλά και όρεξη και αγάπη προς το άθλημα του μπάσκετ. Για το τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι τέτοια προγράμματα ΤΝΒΑ που εξειδικεύονται οι κ. Μυλωνάς και Branch είναι πολύ σημαντικό για την νέα γενιά που σκοπό έχουν την ατομική βελτίωση, και ελπίζουμε αυτό να καθιερωθεί ούτως ώστε όλοι να γίνονται καλύτεροι, και για να γίνει αυτό θέλει και την προσπάθεια αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη για το μπάσκετ».

Δημήτρης Βουρλιώτης (Βοηθός προπονητή Παιδικού-Εφηβικού)

«Ο κόουτς Adam είναι φανερό ότι έχει μεγάλη εμπειρία από youth programs. Γίνεται ένα με τα παιδιά και ταυτόχρονα με την απαιτούμενη σοβαρότητα τα βοηθάει να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς. Επαγγελματισμός είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει.
Αναμφίβολα, όλα αυτά συντελούν στην επίτευξη ενός επιτυχημένου camp και φυσικά στην ατομική βελτίωση των αθλητών, και είναι και το κύριο ζητούμενο».

Στράτος Βαρδαξής (Προπονητής Μίνι Α- Προμίνι Α)

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφράσω με αρκετά λόγια την χαρά και τιμή που νιώθω που η ομάδα του Ηρακλή απεφάσισε να φιλοξενήσει την TNBA. Για τα παιδιά της ακαδημίας μας αλλά και όσα συμμετείχαν εκτός αυτής, ότι μπόρεσαν να κρατήσουν από τα λόγια και το τρόπο δουλειάς του coach Adam Branch είναι πραγματικά ένας μικρός θησαυρός! Για εμάς τους προπονητές, παρά το νεαρό της ηλικίας μας, είναι μία ανεκτίμητη εμπειρία που δουλέψαμε δίπλα του αλλά και στον coach Σπύρο Μυλωνά, και προσωπικώς θα χρησιμοποιήσω το πάθος και την ατέλειωτη διάθεση για δουλειά και των δύο ως γνώμονα για να τη μελλοντική εξέλιξη και πορεία μου».

Μαριλένα Τσίμου (Προπονήτρια Μπαμπίνι 2)

«Με χαρά θα ήθελα να δηλώσω πως η ακαδημία μας φέτος διοργάνωσε δυο πολύ καλά camp και πως ήταν τιμή μου που συμμετείχα και στα δυο! Σαν προπονήτρια έμαθα πάρα πολλά, ειδικά από το δεύτερο, διεύρυνα πολύ τους ορίζοντες μου. Ευχαριστώ ολόψυχα τον coach Adam Brunch και το συνεργάτη του Σπύρο Μυλωνά που μας έδωσαν όλες αυτές τις πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν όλους να γίνουμε καλύτεροι, και τον Ηρακλή, που μου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχω σε τέτοιες δραστηριότητες της ακαδημίας μας».











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια