Μάλτση: «Με καλύπτει σε όλα ο Ολυμπιακός»

Η Εβίνα Μάλτση ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού και δήλωσε χαρούμενη που θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας και στην Ευρώπη. Η πολύπειρη άσος, μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων:


«Kαλώς σας βρήκα στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω σε αυτή την ομάδα και στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προωθήσει το γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει και στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ότι καλύτερο για να δείξουμε στην Ευρώπη κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στην χώρα μας».

Οι στόχοι της επόμενης σεζόν…

«Καταρχήν να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ πέρσι. Όπως προανέφερα ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια και χτίζει μια ομάδα σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ερχόμενη εδώ αναμφισβήτητα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ. Στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική η κίνηση που έχει γίνει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που γύρισα, είναι ένα σημαντικό δέλεαρ. Καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε, είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε και μακάρι να καταφέρουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα».

«Με καλύπτει σε όλα ο Ολυμπιακός»

«Σίγουρα για να καταλήξω και να συμφωνήσω με τον Ολυμπιακό είναι μια απόφαση για την οποία είμαι πάρα πολύ σίγουρη. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις «απαιτήσεις» και καλύπτει όλα τα στάνταρ για μια ομάδα στην οποία θέλω να αγωνιστώ, με τους στόχους που έχει».

Αναλυτικά όσα είπε, στο βίντεο που ακολουθεί…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια