Η συγκίνηση του κόουτς Μελετιάδη για τον Καραγιώργο

Ο Ευριπίδης Μελετιάδης βίωσε αρκετά έντονα το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Πανελλήνιο Εφήβων, χαλάρωσε κάπως στο δεύτερο, αφού το παιχνίδι το επέτρεψε, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την έντονη συγκίνηση.





«Έχω πει στα παιδιά πως οι ομάδες χτίζονται μέσα από τις νίκες, αλλά κυρίως μέσα από τις ήττες. Η ήττα από τον Ίκαρο και ο τρόπος με τον οποίο εμείς αγωνιστήκαμε μας είχε ενοχλήσει, οπότε η σημερινή εμφάνιση και νίκη ήταν κάτι που σίγουρα χρειαζόμασταν, καθώς έχουμε μπροστά μας κι άλλα ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια».

Ήταν το πρώτο κομμάτι. Λίγο νωρίτερα έβλεπε τον Πάνο Καραγιώργο να κάνει δηλώσεις ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες του. Τραυματίστηκε χθες, πήγε στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και με τις πατερίτσες επέστρεψε άμεσα στην Καστοριά για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του. Τι σήμαινε αυτό για τον κόουτς; Με το άκουσμα της ερώτησης και μόνο τα μάτια του βούρκωσαν και δεν μπορούσε να το κρύψει. Δυστυχώς, η τεχνολογία δεν ήταν... φίλη μας και η εικόνα «χάθηκε». Όχι όμως και για όσους είδαν την άμεση μεταστροφή στην έκφρασή του: «Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε. Πήγε Θεσσαλονίκη, πήραμε τηλέφωνο να μας πει τι έγινε με τις εξετάσεις και μου λέει «κόουτς, είμαι στο αυτοκίνητο, επιστρέφω Καστοριά»... Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί στην ομάδα, με τα περισσότερα παιδιά και το δέσιμο που υπάρχει είναι τεράστιο. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλά λόγια που μπορεί κάποιος να πει...»

Η φωνή σπάει και η αλλαγή θέματος κρίνεται απαραίτητη. Με κάτι πιο... νόστιμο. Ένα στοίχημα που έβαλε με τους παίκτες του λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν ένας παίκτης πήγε στη γραμμή των βολών: «Είπα στα παιδιά πως αν βάλει 1/2 βολές κερνάω πίτσα! Τελικά έβαλε 2/2! Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια μπασκετικά χρονικά! Δεν βάζει ποτέ βολή και πήγε μόλις έβαλα το στοίχημα κι έβαλε 2/2!!! Χαλάλι! Θα κεράσω... Το είπα και θα το κάνω...»

Γιατί οι σωστές ομάδες είναι συνήθως και μια πολύ καλή παρέα! Και ο ΠΑΟΚ στην Καστοριά φαίνεται πως αυτό το «δόγμα» το ακολουθεί πιστά.... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια