«Κόντραραν» στα ίσια τον Παναθηναϊκό οι νεάνιδες του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας-Παπαδημητρίου: «Είμαστε νικήτριες»-Καντζιλιέρης: «Στα μετάλλια η Πτολεμαΐδα»

Κρίμα για τις νεάνιδες του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας που βρέθηκαν κοντά σε μια ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 47-51.







Οι παίκτριες της ομάδας από τη Δυτική Μακεδονία ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται με 46-38, επτά λεπτά πριν το τέλος του. Μέσα σε τρισίμιση λεπτά όμως ο Παναθηναϊκός έκανε το 47-47 και στην συνέχεια με καλάθι της Στούπα και της Πράπα μετά από κλέψιμο έγραψε το τελικό σκορ.
Δεκάλεπτα: 17-14, 27-25, 40-38, 47-51
Διαιτητές: Μπούσιας-Ρίζος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου): Δανιηλίδου 4, Κοτζαϊτση 19, Τρυφωνίδου 11(3), Βυρλίου, Χαϊντάρι 4, Γρηγοριάδου, Περπέρογλου, Καρακούλα 9.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 2, Στούπα 18, Φρίμα, Καββάδα 3, Παπαγεωργοπούλου, Καράντζαλου 2, Σελούλη 2, Εζέτζα, Πράπα 22,  Τσέτα 2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ελενα Παπαδημητρίου (Προπονήτρια Απόλλωνα Πτολεμαΐδας): «Από την αρχή πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη και για μένα οι παίκτριές μου είναι οι νικήτριες. Η ήττα ήρθε καθαρά εξαιτίας της κούρασης. Μας στοίχισε η απουσία της Κουρτίδου, η οποία έπαθε γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που απομένουν».

Γιώργος Καντζιλιέρης (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ένταση. Είχαμε μελετήσει την Πτολεμαΐδα και ξέραμε ότι πάρα την χθεσινή της εμφάνιση διεκδικεί να είναι στα μετάλλια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Παρόλα αυτά επιμείναμε στο πλάνο που έχουμε βγάλει με τον κόουτς Αρχιμανδρίτη, να μην παίζουμε ζώνη, παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Λειτουργήσαμε σωστά στην πίεση σε όλο το γήπεδο, πήραμε εύκολα καλάθια από αυτό, γυρίσαμε το ματς και καταφέραμε να νικήσουμε Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη νίκη».

Ο αγώνας είναι προσφορά:


                           Ακαδημίες Κοριτσιών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια