Αρχισαν οι συζητήσεις με το υπάρχον υλικό στο γυναικείο του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικό

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για το γυναικείο του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικό ξεκίνησε και μετά το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν ξεκινήσει επαφές και επικοινωνίες τόσο με το υπάρχον τεχνικό επιτελείο και αθλήτριες όσο και με τους στόχους που έχουν επιλεγεί για να ενισχύσουν τον σύλλογο τη νέα χρονιά.

Η παραμονή του Βασίλη Πρασσά στον σύλλογο θεωρείται πλέον δεδομένη και θα είναι και για τη νέα σεζόν ο άνθρωπος ο οποίος θα επωμιστεί διοικητικά, μεγάλες ευθύνες τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην άρτια οργανωτική και οικονομική λειτουργία του συλλόγου. Από κοντά του, επιστρέφει ενεργά και ο Γιώργος Μίλκας του οποίου η συνεισφορά στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια ήταν καθοριστική ενώ κι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γιαρένης έχει ξεκινήσει τις επαφές για την περαιτέρω διοικητική ενίσχυση του.

Απ’ όσα προέκυψαν από το ΔΣ, προτεραιότητα του συλλόγου αποτελεί η ενίσχυση του γυναικείου τμήματος, η πραγματοποίηση μιας πολύ καλής παρουσίας στην Α1 για τη νέα χρονιά, η άρτια οικονομική λειτουργία που επιτεύχθηκε την προηγούμενη σεζόν και τέλος η διατήρηση του υψηλού επιπέδου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής τα οποία αποτελούν και το καμάρι του συλλόγου.

Ήδη έγιναν συζητήσεις με τον κόουτς Συρόπουλο με τον οποίο άλλωστε υπάρχει μια άριστη πολυετής συνεργασία καθώς και με τις Κωτούλα, Μπάμπικερ, Τσαμπούρη, Κουλουμπή στις οποίες και έγιναν επίσημες προτάσεις. Από τις πρώτες επαφές φάνηκε η διάθεση όλων για ανανέωση της συνεργασίας και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της εβδομάδας να έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Επιθυμία της διοίκησης αποτελεί και η παραμονή κι άλλων κοριτσιών από την περσινή ομάδα όπως η Κωστανάκη, η Αναστασιάδου, η Τόσκα, η Γιαννούδη ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση δύο πολύ καλών Ελληνίδων αθλητριών στη θέση γκαρντ. Βέβαια, θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση δύο ξένων αθλητριών με στόχο την κάλυψη μιας θέσης στις ψηλές και μιας θέσης στα γκαρντ.

Ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου ενώ επιτεύχθηκε συμφωνία με κορυφαίο γυμναστή της πόλης για την ενδυνάμωση και βελτίωση όλης της ομάδας. Τέλος προτεραιότητα του συλλόγου είναι η ενίσχυση και των τμημάτων υποδομής με έμφαση στις νεανίδες και τις κορασίδες για τις οποίες ο τριετής σχεδιασμός που ξεκίνησε πέρσι, συνεχίζεται απρόσκοπτα έχοντας όλοι βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια